• Megújult a
  Brekk Fitness
  Edzőterem!

  Kibővített géppark, Aerobic, Box, Trx, Crossfit Terem 2000 m2-en!
 • Megújult a
  Brekk Fitness
  Edzőterem!

  Kibővített géppark, Aerobic, Box, Trx, Crossfit Terem 2000 m2-en!

Cross Aerobic
oktatás

Engedd meg, hogy bemutassam neked az alakformáló aerobic órámat. Fogyni, szálkásodni és erősödni szeretnél? Akkor ezt a foglalkozást Neked találták ki.

Miről is szól ez valójában?

A bemelegítés során fokozatosan megkezdjük a comb, kar és váll erősítését. Ez tartalmaz különböző speciális gyakorlatokat, mint pl: páros és váltott karlendítéseket, karkörzéseket, hintalépéseket, térdfelhúzásokat, saroklendítéseket és guggolásokat. Ezzel egy időben a szervezet nagyobb terhelésére, és munkavégzésére való felkészítése során történik a még koncentráltabb izolációs terhelés.

Ez kb. 25 percet vesz igénybe.

Szökdelő feladatokat maximum 3-5 perc erejéig szoktam alkalmazni, ami kellőképpen megemeli a pulzust, így hatékonyabbá teszi az edzést.

A legfontosabb számomra az egészséged, és a jó hangulat, ezért törekszem a differenciálásra, hogy mind a fiatalabb, mind pedig az idősebb korosztály számára élvezetes, és kellően hatékony legyen az óra. Így ha valamelyik gyakorlatot túl nehéznek érzed, van lehetőséged minden esetben a könnyített verzióját csinálni. Ez érvényes a gumiszalagok erősségére, illetve az optimális súlyok kiválasztására is.

Hiszen soha nem máshoz kell mérni magadat, csakis magadhoz. Így szépen fokozatosan építjük fel, hogy együtt eljussunk a legkönnyebbtől, a legnehezebb gyakorlatokig. Ezzel is segítve a mihamarabbi céljaid elérését, motivációd megtartását.

A második rész 25-30 percet ölel át, a talajon végezzük, a fenék, has, belső- külső comb megdolgoztatásával, változatos gyakorlatok alkalmazásával.

Az óra végét pedig a jól megérdemelt nyújtással zárjuk, ami 5-10 percet vesz igénybe. Hiszen ez is legalább annyira fontos, mint a bemelegítés, vagy maga az edzés. Ez kellemes relaxációs zenére történik.

Várlak szeretettel a számodra legmegfelelőbb kényelmes sportviseletedben.